Een prettige ruimte om je heen draagt bij aan je persoonlijk gevoel van geluk. Of dit nu binnen of buiten is. Ieder mens verdient zo’n woonplek. Ik help je graag deze prettige ruimte te realiseren. Stel dat je niet gelijk met de uitvoering aan de slag kunt, help ik je een groeiplan voor je huis of buitenruimte te maken.

Ontmoeten & Inventariseren

Ik ga graag met je in gesprek op de plek waar je mee aan de slag wilt; in je tuin, op je balkon, dakterras of in je huis. Tijdens dit gesprek help ik je om je vraag verder uit te diepen. Wat wil je precies, wat past bij je, wat vind je echt mooi of juist niet. Ook je budget is onderwerp van gesprek.

Een buitenruimte kan natuurlijk ook een gezamenlijke binnentuin van een appartementencomplex of de groenruimte om je bedrijf zijn. Zeker bij een gezamenlijke binnentuin is het gesprek onder de bewoners de basis voor het vervolg. Ik breng dan in deze fase mensen en meningen bij elkaar om tot een prachtig ontwerp en uitwerking te komen.

Idee & concept

Alle informatie uit het eerste gesprek werk ik uit in een eerste idee.  Een schets hoe je tuin, balkon eruit zou kunnen zien. Afhankelijk van je vraag kan deze schets ook uit meerdere varianten bestaan.  Uiteraard bespreken we dit concept, wat vind je mooi, wat moet anders. Basisvraag blijft dan altijd, past de schets bij jou en je wensen. We bespreken dan ook de kosten voor het uitwerken van het concept tot een ontwerp en de kosten voor de uitvoering.  Zo weet je tijdens iedere fase waar je precies aan toe bent.

Ontwerp & creatie

Ben je tevreden met het concept, dan werk ik alles verder uit tot een definitief ontwerp met bijvoorbeeld een technisch bouwplan, een beplantingsplan en een overzicht van de kosten voor de uitvoering.

Realisatie

Aan de hand van het ontwerp kun je de realisatie van je tuin, je balkon of je verbouwing zelf ter hand nemen. Uiteraard kan ik de uitvoering van het ontwerp ook laten verzorgen, samen met één van de bedrijven waar ik graag mee samenwerk. En wil je dat er dagelijks een oogje in het zeil wordt gehouden? Ook dat is geen probleem, ik begeleid dan de hele uitvoering, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

Tip van Ton

Zoek het verticaal

Een balkon of dakterras oogt  als een oase van groen wanneer langs de wanden klimplanten groeien. Maak dan wel volume door de wand geheel of voor een fors  deel te bedekken met klimrekken.

ONTVANG MEER TIPS

Wat klanten zeggen